wondy 13.11.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Witam. 2 miesiące temu kupiłem mieszkanie w bloku, moje pierwsze i powoli zacząłem działać - jest ciężko Nie znam się na wszystkim, nie mam czasem kogo zapytać, w internecie niby jest wszystko, ale ciężko czasem wydobyć informacje z całego tego śmietnika Mam pytanie (moje pierwsze, ale nie ostatnie pewnie:)) odnośnie progu wewnątrz mieszkania, przy drzwiach balkonowych. Jak powinno się go wykończyć? płytki? parapet? zostawić surowy, tzn tylko pomalować? P.S. Można założyć temat "Moje mieszkanie" i zadawać tam pytania o wszystko? Bo pewnie będę miał ich co raz więcej Pzdr. Edytowane 13 Listopada 2015 przez wondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 13.11.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam. 2 miesiące temu kupiłem mieszkanie w bloku, moje pierwsze i powoli zacząłem działać - jest ciężko Nie znam się na wszystkim, nie mam czasem kogo zapytać, w internecie niby jest wszystko, ale ciężko czasem wydobyć informacje z całego tego śmietnika Mam pytanie (moje pierwsze, ale nie ostatnie pewnie:)) odnośnie progu wewnątrz mieszkania, przy drzwiach balkonowych. Jak powinno się go wykończyć? płytki? parapet? zostawić surowy, tzn tylko pomalować? P.S. Można założyć temat "Moje mieszkanie" i zadawać tam pytania o wszystko? Bo pewnie będę miał ich co raz więcej Pzdr. co CI pasuje - najczęściej tym co ma się na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wondy 13.11.2015 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Na podłodze panele, przy ścianach listwa przypodłogowa i co, na tym tez przyciąć kawałek panela? Czy puścić też panel w pionie na tym progu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.11.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Widuję takie sytuacje, jest tam zazwyczaj zwykły parapet z kamienia, jakby schodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts