wondy 13.11.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam. Moje pierwsze mieszkanie, ciąg dalszy... Szukam drzwi wewnętrznych. Na początku padło na porte grande, bo w każdym sklepie pełno ich katalogów. Ale bardzo dużo osób narzeka teraz na tą firmę. Rozglądam się zatem dalej za czymś podobnym do tego modelu ale nie wiem tak naprawdę czego szukać: lakier? akryl UV, okleina? z folią.... Drzwi mają być białe, klasyczne, proste, coś jak ta porta. Przeglądam forum i już dostaję głupawki. Zaraz zawieszę folię zamiast drzwi, będzie prościej Siostra ma Centuriona, ale pierwszy rok, DRE są za w miarę rozsądne pieniądze i chociaż mają też złę opinie, to dobrych też nie brakuje. Szukałem też mniej "komercyjnych" producentów, ale ciężko coś w ten deseń znaleźć no i opinii o nich nie za wiele. Wiem, tematów jest masa już na temat drzwi, wątki tasiemce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts