Redakcja 14.11.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ta straszna tragedia każe nam się zastanawiać nad położeniem ludzkości. Pamięć ofiarom zamachów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Przygarnięty z litości pies ugryzł pana. Kto jest winien? Pies czy pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 14.11.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 To było do przewidzenia. Pytanie jakie sobie zadawaliśmy od kilku miesięcy, nawet tu na forum brzmiało, nie czy będą zamachy, tylko gdzie i kiedy. Teraz, po Londynie i Paryżu, kolej na Berlin. Odliczam dni, kiedy moje proroctwo się urzeczywistni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.11.2015 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Permie, bardziej pasi opowieść o żmii odgrzanej na własnej piersi, muslimy nie lubią psów, żmij zresztą też... Położenie niewesołe - dumne niegdyś narody Europy, zdobywcy całego świata spsiały z dobrobytu i z poprawniepolitycznego prania mózgów - są w zasadzie bezbronne wobec zdecydowanego, prymitywnego, pewnego swych racji agresora... W Francji akurat rozróby - nie wiem czy pamiętacie bo w GW niespecjalnie o nich wspominają - rozruchy owszem bez ofiar śmiertelnych w takiej skali w islamskich gettach są od wielu wielu lat, w zasadzie robią tam imigranci /przepraszam to oczywiście Francuzi/ co chcą... Oczywiście utrzymują ich tubylcy. Ja podejrzewam że oni myślą że tak ma być - to po prostu faktycznie płacony przez niewiernych podatek "dżazija"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts