aitec 14.11.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witam wszystkichPanowie nie miałem do tej pory styczności z tym tematem - mianowicie założyłem manometr za wodomierzem i na reduktorze ustawiłem ciśnienie 3 Bar. Podczas obserwacji manometru , ktoś odkręcił w domu wodę i ciśnienie na nim zaczęło spadać do 1,5 - 2 Bar - czy to normalne czy wskazówka powinna stać nieruchomo na wartości 3 Bar.PozdrawiamAitec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczyslaw79 15.11.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Witam wszystkich Panowie nie miałem do tej pory styczności z tym tematem - mianowicie założyłem manometr za wodomierzem i na reduktorze ustawiłem ciśnienie 3 Bar. Podczas obserwacji manometru , ktoś odkręcił w domu wodę i ciśnienie na nim zaczęło spadać do 1,5 - 2 Bar - czy to normalne czy wskazówka powinna stać nieruchomo na wartości 3 Bar. Pozdrawiam Aitec Poczytaj sobie o ciśnieniu statycznym i dynamicznym. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts