Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ania i Cyprian, walka z PROSTY 1A (Domy z Wizja)

Recommended Posts

Hej,

widzę, że PROSTY staje się popularny. Szkoda, że nie widać już zdjęć z budowy, bo chętnie bym podpatrzyl. My już 2 lata mieszkamy w PROSTYM i muszę powiedzieć, ze projekt jest świetny. Nie robiliśmy aż tylu zmian, ale podoba mi się pomysł z oknem panoramicznym w kuchni - chyba teraz bym poważnie rozważył taką opcję.

Pozdrawiam!

antene mam na kominie, przewody ida pod obudowa komina do srodka, na strychu planowałem je podzielić i wypuscic sygnal sat na każdy pokoj + zrobić jeden przewod na telewizje naziemna który jest tez na caly dom. mam tez do gościnnego poprowadzony koncentryk na sygnal LTE, w sumie mam 8kabli z dachu na wszelki wypadek.

ba73cd0a4853.jpg

e22b63936ea8.jpg

natomiast jeśli chodzi o ta szafke na książki to kombinowaliśmy z zona gdzie tu zrobić spizarnie i wymyslilismy ze zmniejszymy gościnny (i tak będzie 90% czasu stal pusty) i kosztem jego będzie spizarnia... ale ze była ta szafka na książki która przeszkadzala + dodatkowo nie chcieliśmy żeby z salonu było widać kibel to zamknelismy sciana wszystko i trochę poprzesuwalismy... wyszlo tak jak widać, mysle ze jest fajnie i na dzień dzisiejszy nic bym w tym układzie nie zmienial.

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...

Ciekawy zakres zmian, które wprowadziliście do projektu... Jedne wynikają z Waszych potrzeb, inne wydają się oczywiste...

Ubolewam nad brakiem zdjęć z realizacji... Poproszę o kilka zdjęć z realizacji, interesuje mnie zwłaszcza przestrzeń dzienna (wprowadzone zmiany na parterze, schody) oraz efekt jaki uzyskaliście na elewacji... Jeśli to nie kłopot, to poproszę również o informację w sprawie kosztów poszczególnych etapów realizacji do SSZ - może być PW...