semcio 19.02.2017 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Hej,widzę, że PROSTY staje się popularny. Szkoda, że nie widać już zdjęć z budowy, bo chętnie bym podpatrzyl. My już 2 lata mieszkamy w PROSTYM i muszę powiedzieć, ze projekt jest świetny. Nie robiliśmy aż tylu zmian, ale podoba mi się pomysł z oknem panoramicznym w kuchni - chyba teraz bym poważnie rozważył taką opcję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koszyk9 22.02.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ładnie to wygląda z miłą chęcią zobaczyłbym to na własne oczy. Ciekaw jestem tych zmian co dokonałeś w projekcie. Moja żona ma jeszcze problem co do TV nad kominkiem....jak Ty rozwiązałeś ten "problem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 23.02.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Ja nie mam TV w salonie, ale miejsce przygotowane jest. Drugi wariant mam przygotowany na ścianie "od frontu domu". To jest tez dobra sciana na ekran do rzutnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 24.02.2017 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 my natomiast zamieniliśmy przewody wentylacyjne miejscami i zrobiliśmy kominek polwyspowy trochę wysunięty poza sciane. 165cm sciany idealnie na duzy TV. moje 60cali wchodzi z zapasem, glosniki wypuscilismy pod sufitem w scianach. tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koszyk9 24.02.2017 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Również myślałem o takim rozwiązaniu... A powiedz mi gdzie masz powieszoną antenę i jak poprowadziłeś przewody? I widzę, że przedłużyłeś jedną ścianę...zrezygnowałeś z tej "półki na książki" przy schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 24.02.2017 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 antene mam na kominie, przewody ida pod obudowa komina do srodka, na strychu planowałem je podzielić i wypuscic sygnal sat na każdy pokoj + zrobić jeden przewod na telewizje naziemna który jest tez na caly dom. mam tez do gościnnego poprowadzony koncentryk na sygnal LTE, w sumie mam 8kabli z dachu na wszelki wypadek. natomiast jeśli chodzi o ta szafke na książki to kombinowaliśmy z zona gdzie tu zrobić spizarnie i wymyslilismy ze zmniejszymy gościnny (i tak będzie 90% czasu stal pusty) i kosztem jego będzie spizarnia... ale ze była ta szafka na książki która przeszkadzala + dodatkowo nie chcieliśmy żeby z salonu było widać kibel to zamknelismy sciana wszystko i trochę poprzesuwalismy... wyszlo tak jak widać, mysle ze jest fajnie i na dzień dzisiejszy nic bym w tym układzie nie zmienial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koszyk9 25.02.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Musiałbym te Wasze zmiany jednak zobaczyć na papierze... A zapytam jeszcze bo z tego co pamiętam tu gdzie jest wiatrołap ława jest jakaś węższa...zostawiałeś jak w projekcie czy ujednoliciłeś do reszty i masz 60cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 25.02.2017 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jesli chodzi o lawy to wszystko robione bylo zgodnie z projektem. W zasadzie to cala budowa poszla zgodnie z dokami procz stropu ktory ujednolicilem wszedzie w bryle domu no i kilku zmian w ulozeniu kanalow wentylacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 02.03.2017 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 kuchnia już prawie skonczona... jeszcze czekamy tylko na bar i będzie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koszyk9 07.03.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Hej, jak tam postępy? Bo z deklaracji wynika, że za 10 dni już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 07.03.2017 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 jutro schody przyjezdzaja, w poniedziałek drzwi... a w sobote graty przewozimy już z mieszkania zeby już czekaly... kuchnia jeszcze nie skonczona + jeszcze będzie pare poprawek do zrobienia... już mam dość ale widać koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 13.03.2017 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 a tak wygladaja nasze schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 17.03.2017 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 a tak wygladaja drzwi i lazienka w nocnej scenerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemkow91 17.03.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 (edytowane) Wypełnienie balustrady wycinane laserem? Jaka grubość blachy? Edytowane 17 Marca 2017 przez przemkow91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koszyk9 20.03.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 No no no.... pięknieje Wam tam Super!!! Już nie mogę doczekać się u siebie tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 22.03.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 nie wiem jaka grubość blachy, nie mam suwmiarki ale wydaje się calkiem gruba. a tu jak wygladaja już w pelnej krasie z oświetleniem... udało się już zamontować oświetlenie w salonie i sprzet audio - video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piczon 06.06.2017 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 szkoda ze foty sie nie laduja, widze ze sympatia do PROSTYch rosnie, polecam grupe na FB, tam latwiej sie komunikowac no i fotosy zostajaszukajcie" domy z wizja. budowy i realizacje"pozdro !p.s. sam buduje prostego 1, obecnie czekam na hydraulikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koszyk9 21.06.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Podaj adres do grupy, chętnie dołączę. Poza tym widzę że kolega ze Szczecina Może masz ochotę zaprosić na budowę i pokazać jak się domek [prezentuje w rzeczywistości? Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Koszyk9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 25.09.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Ciekawy zakres zmian, które wprowadziliście do projektu... Jedne wynikają z Waszych potrzeb, inne wydają się oczywiste... Ubolewam nad brakiem zdjęć z realizacji... Poproszę o kilka zdjęć z realizacji, interesuje mnie zwłaszcza przestrzeń dzienna (wprowadzone zmiany na parterze, schody) oraz efekt jaki uzyskaliście na elewacji... Jeśli to nie kłopot, to poproszę również o informację w sprawie kosztów poszczególnych etapów realizacji do SSZ - może być PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts