Miszcz Jaszczonb 15.11.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Witam, Mam taki dylemat, na poddaszu mam jętki na wysokości ok 3,5 m. Sufit podwieszany będę robić na wysokość 2,65, strych nieużytkowy, więc w takim przypadku pod jętkami i nad sufitem będzie kilkadziesiąt cm pustki a do kalenicy od sufitu ok 170 cm, czy pierwszą warstwę wełny 15 cm kłaść do kalenicy, czy tylko do jętek a druga warstwę 15 cm na stelażu sufitu podwieszanego i nad jętkami zostawić bez ocieplenia?. Która opcja jest prawidłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 15.11.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ja bym walnął całą warstwę na stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 15.11.2015 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 A 30 cm wełny na stelażu krzyżowym nie będzie zbyt dużym obciążeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts