Catti 16.12.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Poduszki od Catti piękne, ale ja nie widzę u Ciebie takich kolorów Koniecznie coś ożywczego, świeżego, z wykorzystaniem barw z dywanu. Świetnie wyglądałyby te, które masz (łososiowa i turkusowa) z granatowymi, w geometryczne wzory U Ciebie nie dawałabym tej jasnej łososiowej. Z wymianą pozostałych zaczekałabym na spokojnie, aż coś fajnego trafisz. widzisz? każda chce dobrze, ale doradza tak jak sama lubi, co jest absolutnie zrozumiałe Tomkowa lubi granaty, ma jasną kanapę i u niej wyglądają rewelacyjnie pomieszane i z żółtymi i z pomarańczem i z szarością.... mam obawy jak się skomponują z tym ciemnym brązem może akurat? ja kupiłam wszystkie w odcieniach taupe, bo lubię... mam i matowe i błyszczące i wpadające w szarość i wpadające w brąz... a ty jakie lubisz? (tu miejsce na odpowiedź ) .... i takie właśnie kup choćby to było kolorystyczne szaleństwo, albo wprost przeciwnie.... nuda ......to będzie twoje.... a to najważniejsze... tu masz 36 stron poduszek: http://www.homebook.pl/produkty/poduszki-dekoracyjne powodzenia Pomysły Catti na dekoracje są rewelacyjne. dziękuję Piu Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 I jak tu się nie zgodzić z Catti? Zgadzam się też z Piu co do grafik nad kanapą Cotton balls też tam nie pasują Można ją zapełnić eleganckimi dodatkami, świecznikami, wazonami, ramkami ze zdjęciami, lub powieszonymi we wnęce obrazami. Widzę tam coś takiego, jak nad tym łóżkiem (nie zwracamy uwagi na to, że są trzy wnęki ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 16.12.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Zgadzam się też z Piu co do grafik nad kanapą Cotton balls też tam nie pasują Cotton balls są u nas tylko gościnnie - docelowo wylądują w pokoju córki, a właściwie już się robi miejsce na nie:) Co do grafik to obrazki kupiłam z myślą o ramkach. Chciałam do nich powkładać czarno - białe zdjęcia dzieciaczków z sesji zdjęciowych. Jednak teraz jak tak patrzę na te inspiracje od Was to zastanawiam się czy nie byłyby lepsze ramki np. srebrne. A co myślicie o połączeniu parę czarnych i srebrnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 16.12.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Karena, pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to konieczność przesunięcia dywanu Podsuń go pod wszystkie przednie nogi narożnika, a zobaczysz, że będzie od razu lepiej Dywan przesunięty zgodnie z Waszymi wskazówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Jednak teraz jak tak patrzę na te inspiracje od Was to zastanawiam się czy nie byłyby lepsze ramki np. srebrne. A co myślicie o połączeniu parę czarnych i srebrnych ? Będzie super Zamierzasz je ustawiać, czy też wieszać? Dywan przesunięty zgodnie z Waszymi wskazówkami I jak, lepiej? Fotki prosimy Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 16.12.2015 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Zdjęcia we wnęce wolałabym ustawiać. Dywan od razu lepszy - zaraz pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Zdjęcia we wnęce wolałabym ustawiać. Namawiam Cię na powieszenie kilku i kilku ustawienie Wtedy będą lepsze proporcje. Wnęka jest wysoka, a ustawione ramki tylko to podkreślają. Chyba, że część z nich będzie tak wysoka Nie musisz wiercić dziur w ścianie, możesz wykorzystać taśmy Command lub Tesa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 16.12.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie musisz wiercić dziur w ścianie, możesz wykorzystać taśmy Command lub Tesa;) Świetna myśl - nie pomyślałam o tym. Więc ramki ze zdjęciami będą i wisiały i stały Czy moja propozycja dot. ramek czarnych i srebrnych się sprawdzi? Czy pójść raczej w jeden kolor i nie mieszać tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Spróbuj pomieszać Srebrne będą ładnie nawiązywać do luster nad komodą. Na komodzie pod telewizorem też możesz postawić srebrne akcenty, misę, wazon, cokolwiek. Żeby zatrzeć niesymetryczność wnęki można powiesić jedną ramkę poza nią, coś w ten deseń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 16.12.2015 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Oto poprawiony dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Oto poprawiony dywan [ATTACH=CONFIG]340868[/ATTACH] No i fajnie Chyba bym go wciągnęła pod mebel jeszcze bardziej, tak z 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 16.12.2015 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Pomęczę Was jeszcze o te poduszki. Podpowiedzcie mi jeszcze czy np. przy sześciu każda ma być z innej parafii, czy np. 4 jednakowe jednolite a dwie inne z jakims motywem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.12.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Co do poduszek, to ja lubię najbardziej symetrycznie Czyli, jak planujesz 6 poduszek, to 4 parami są takie same, a 2 inne motywem lub wielkością. Coś w jak poniżej. Tu jest 5 poduszek, ale chodzi o system Dwie jednakowe na końcach, dwie jednakowe obok i na środku inna. A tu są niby wszystkie z innej parafii, ale z wiodącymi kolorami, które występują na każdej poduszce. I dlatego zgrywają się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto26 17.12.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Bardzo fajne te inspiracje. Tylko trzeba mieć duże pomieszczenia, żeby ładnie się wszystko zgrywało. I zeby dodatki i meble tworzyły całość... Może kieydś i mi sie uda miec takie piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.12.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 w BRW są bardzo ładne http://www.dekoracje.brw.com.pl/tekstylia/poduszki/page,3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 18.01.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich ponownie Jakoś strasznie cicho się tutaj zrobiło. Okres świąteczno - noworoczny wyhamował moje zmiany w salonie, ale ponieważ już wszystko wróciło do porządku dziennego czas na reaktywację i zmian ciąg dalszy Nasz duży kąt w salonie między witryną i komodą zapełnia jeszcze choinka ale ponieważ mój małż przymierza się do jej wyniesienia postanowiłam rozejrzeć się za wymarzonym fotelem. Jakoś tak przyjemnie i miło zrobiło się w salonie z wypełnionym kątem więc nie uśmiecha mi się aby znowu był on pusty. Przejrzałam już parę stron na necie i wstąpiłam do paru salonów w poszukiwaniu "tego wymarzonego" i jakoś ciągle za mną chodzi ten : A oto podnóżki do niego Każda opinia mile widziana Edytowane 18 Stycznia 2016 przez karena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.01.2016 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 karena, ja mam ten fotel od niedawna TU fotki Jest niesamowicie wygodny, bardzo go lubię i prezentuje się dużo lepiej niż na sklepowych zdjęciach. Podnóżka, niestety, nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 18.01.2016 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 No właśnie .. na żywo jest piękny - podbił moje serce. Tylko pytanie jak się wkomponuje od mojego salonu ? Albo czy się wogóle wkomponuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 18.01.2016 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Poprzednie opinie nie były zbyt pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.01.2016 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Poprzednie opinie nie były zbyt pozytywne Czytałam je dopiero po tym, jak kupiłam fotel Nie piekły Cię uszy, jak wspominałam u siebie o Twoim wątku? Zerknij TU Pokaż miejsce, w którym chciałabyś ustawić fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts