karena 18.01.2016 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Już teraz wiem dlaczego takie czerwone uszy miałam Fotel chciałabym wstawić między witrynę a komodę Można by nawet witrynę bardziej przesunąć do narożnika i wtedy automatycznie zrobi się więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.01.2016 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 A myślałaś o tym, żeby witrynę postawić na tej ścianie, co wiszą lustra, i dosunąć ją do samego rogu? Nie powinno to zaburzyć kompozycji z lustrami, a wtedy przy narożniku, na ścianie, na której teraz stoi witryna, zrobi się dosyć miejsca na ten fotel. I będzie można korzystać z podnóżka. Przy obecnym układzie, nawet jak dosuniesz witrynę do narożnika, nie będzie to komfortowy kąt na korzystanie z fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 19.01.2016 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 A myślałaś o tym, żeby witrynę postawić na tej ścianie, co wiszą lustra, i dosunąć ją do samego rogu? Powiem szczerze, że nie myślałam o tym ale wydaje mi się, że nie jest to głupie rozwiązanie. Może faktycznie fotel byłby w bardziej użytecznym miejscu wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.01.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Miałam okazje zobaczyć ten fotel z BRW na żywo. Faktycznie, wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu, chociaż to siedzisko jest jednak trochę zbyt małe w porównaniu do ogromnego oparcia. Ale robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.01.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 A jeżeli fotel wstawisz w narożnik pokoju pod katem 45 stopni, to możesz bez problemu dostawić podnóżek. To zależy, czy chcesz go potraktować jak oddzielna oazę z lampa do czytania, czy jako element kącika kawowo-TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 22.01.2016 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Może chyba przymierzę się do zakupu samego fotela i spróbuję go potraktować jako kącik kawowo - telewizyjny z opcją przestawienia witryny na tą ścianę gdzie są lustra. Jeśli to nie będzie grało to wtedy pójdę w kierunku oddzielnej oazy do czytania i wstawię go z podnóżkiem w kąt pokoju I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Tylko teraz kolejne pytanie - jaki kolor ? Sa do wyboru dwa szary lub jasny beż Ze względów funkcjonalnych obstawiałabym ten pierwszy - ale czekam na opinie Was - ekspertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.01.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 To zdjęcie szarego ze strony BRW zupełnie nie oddaje piękna tej szarości To naprawdę czysta, głęboka, łagodna szarość. Moje zdjęcia dosyć dobrze oddają ten kolor Natomiast u Ciebie, biorąc pod uwagę kolor mebli, ścian i luster, obstawiałabym jasny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.01.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 a nie lepiej jakiś ciemny niebieski ? granat ? jakie to tkaniny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 22.01.2016 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Muszę podejść do sklepu i dopytać o kolory. Bo coś mi się wydaje że była możliwość wyboru dowolnego koloru (za dopłatą oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.01.2016 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 To lepiej dopłacić i mieć coś zmywalnego przy dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karena 22.01.2016 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 a nie lepiej jakiś ciemny niebieski ? granat ? Ten pomysł z granatem bardzo mi się podoba. Myślicie że pasowałby do mojego wnętrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marduk 23.01.2016 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Ten pomysł z granatem bardzo mi się podoba. Myślicie że pasowałby do mojego wnętrza ? idealnie zobacz to klasyczne zestawienie kolorów: no i na dywanie masz granat (chyba, ....w każdym razie jakiś ciemny niebieski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts