Adam626 16.11.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Od zawsze mam kabinę prysznicową półokrągłą 90cm i uważam ze jest super wygodna - miejsca wystarczająco, a podczas kąpieli jest ciepło, wejście i wyjście jest komfortowe. Oczywiście kabina w pełni szklana, z niskim brodzikiem i drzwi otwierane symetrycznie na zewnątrz na zawiasach. Obecnie w drugiej łazience mam miejsce na kabinę kwadratową 90cm. Tylko czy warto? Czy jej funkcjonalność będzie lepsza niż półokrągłej? Czego się boję:1. Zabierze niepotrzebnie miejsce w łazience i stworzy narożnik o który można się zaczepić2. Będzie za duża w środku przez co chłodniejsza Warto wybierać kwadrat? Czy pozostać przy sprawdzonym temacie półokrągłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 17.11.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 kwestia wyglądu mam kwadrat i pół okrągłą i większej różnicy nie widzę - no może że są za małe dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts