kachetka 17.11.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Proszę o poradę jak najlepiej uszczelnić komin przy przelocie z dachu. Mam z tym problem, od dwóch lat jakoś wilgoć mi przełazi. Chcę to w tym roku jeszcze przed zimą zrobić. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 17.11.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Czy to nie kondensat? Daj zdjęcia. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 17.11.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Proszę o poradę jak najlepiej uszczelnić komin przy przelocie z dachu. Mam z tym problem, od dwóch lat jakoś wilgoć mi przełazi. Chcę to w tym roku jeszcze przed zimą zrobić. Z góry dziękuję. Fajnie byłoby wiedzieć jaki komin, w jakim dachu mamy Ci uszczelnić!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts