gall86 18.11.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Witam,w najbliższym czasię będę kończył formalnie budowę. Geodeta swoje robi, elektryka mam, pozostaje kwestia kominiarza. I tutaj mam do was pytanie, czy odbior domu przez kominiarza może zrobić dowolny kominiarz mający stosowne uprawnienia, czy też istnieje jakas rejonizacja i jak mieszkam w powiecie rybnickim to tylko kominiarz z mojego wyznaczonego gdzieś rejonu może dokonać odbioru? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 18.11.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Dowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 03.03.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam. Poszukuję kominiarza do odbioru domu z okolic Mińska Mazowieckiego W skrócie: wentylacja mechaniczna, brak kominka, płyta indukcyjna, ogrzewanie pompą ciepła, bez garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts