Sz-nka 18.11.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Stoję przed wyborem dachówki. Mam do wyboru płaską dachówkę ceramiczną Koramic Orea 9 albo cementową Braas Teviva. Proszę o poradę, która będzie lepsza??? Mam na myśli na pewno wygląd (która ma mniejsze nierówności) ale tez osadzanie się mchu i tym podobnych rzeczy. Dom stoi zaraz przy lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 23.11.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Jeśli chodzi o wygląd to ceramiczna;) jeśli chodzi o nierówności, a więc i osadzanie się mchu to też wygrywa ceramiczna, jest gładsza, a więc mech nie będzie się tak szybko osadzać więc na Twoim miejscu brałbym ceramiczną sam miałem taki dylemat, ale poradziłem się firmy Bauen, która dach mi robiła i wziąłem ceramiczną, cena nie była dużo większa, a dach moim zdaniem faktycznie lepiej wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts