stepien 18.11.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Witam, Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego sprzedawcę miału. Ceny na naszym terenie nie są zachęcające pomijając brak rzetelnych informacji skąd i jakiej kaloryczności jest miał. W piwnicy pusto a zima tuż tuż Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.11.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 A ile kolega potrzebuje tego miału ? Jak tira to mogę podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stepien 18.11.2015 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Heheh tir to trochę za dużo ale jeśli jest możliwość wysłania kurierem w workach to możemy porozmawiać, ale narazie 3-4 tony. PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 19.11.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Heheh tir to trochę za dużo ale jeśli jest możliwość wysłania kurierem w workach to możemy porozmawiać, ale narazie 3-4 tony. Pozdrawiam Andrzej Nie będzie to opłacalne ani dla Ciebie ani dla mnie za to najlepiej wyszłaby na tym tylko firma kurierska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts