miki331 18.11.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Czy ktoś ma praktyczne doświadczenie z uzytkowaniem sterownika temperatury we wkładzie kominkowym ?Czy warto wydać ponad 1000, za komfort (?) utrzymania w miarę stałej temperatury spalania ?Do tej pory wydawało mi sie , że ręczne regulowanie dopływu powietrza do komory spalania zupełnie wystarczy. Natomiast osoba która zajmuje sie montażem kominków namawia mnie do zainstalowania tego typu urządzenia. (Wiem , ze ma w tym swój interes bo zapewne zarobi i na montażu i na prowizji ) ale jednak cchiałbym wiedzieć czy korzyści z zamontowania tego typu udogodnienia są wymierne Edytowane 18 Listopada 2015 przez miki331 literówki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/205961-regulator-temperatury-i-sterownik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts