MMichal 20.11.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Witam Właśnie tego mi zabrakło - dokładnej i szczegółowej informacji o montażu, a ofert przed zakupem przestudiowałam wiele. Faktem jest, że po konsultacjach z różnymi sprzedawcami zrezygnowaliśmy z ciepłego montażu, ponieważ wszyscy mieli do tego sceptyczne podejście, któryś nawet wspomniał, że to ściema i naciąganie, a nic nie daje, ogólnie odradzali. Zapytani czym jest ciepły montaż też mocno kręcili, panie sprzedające nie wiedziały, musiały wołać montażystów, montażyści coś pod nosem bąkali o specjalnych "magicznych" taśmach i raczej unikali tematu. Miałam wrażenie, że to pytanie niewygodne i klient nie powinien za dużo wiedzieć, przecież klient się na tym nie zna i po co mu tłumaczyć, ma kupić okna i nie drążyć. Do tej pory nie wiem, czy samo zasilikonowanie pianki z obu stron zgodnie z instrukcją, jest już ciepłym montażem, czy podstawowym montażem wykonanym zgodnie ze sztuką? Nawet tu na forum zdania są podzielone. I właśnie TAKICH sprzedawców należy omijać z daleka skoro sami nie wiedzą jak, mało tego pewnie nawet oni nie raczyli przeczytać instrukcji producenta z którym współpracują a jeżeli przeczytali to ją olali i poszli na łatwiznę, byle szybko i ... następny a potem ... kolejny i tak od wielu lat. Czas najwyższy to zmienić Szanowni Inwestorzy i nie współpracować z takimi firmami a zacząć szanować tych co na swoim fachu znają się naprawdę !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek1185 20.11.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 A jakie sa stawki? Placic dwa razy za okna i ich nie otrzymac? Mamic inwestora kolejnymi terminami? Wziasc kase, nie wywiazac sie z umowy i robic jeszcze z siebie pokrzywdzonego? Trochę chyba przesadzasz to nie dziki zachód to środek Europy. Wręcz nawet nie realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts