darek43wawa 19.11.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 mam problem z prądem w mieszkaniu - wczoraj żona wymieniała żarówkę i doszło do zwarcia - nie mam prądu górnego we wszystkich pomieszczeniach oraz w kilku gniazdkach w reszcie gniazdek prąd jest - korki wszystkie w skrzynce w mieszkaniu są włączone na klatce są również korki obok licznika i tez są włączone - miga na liczniku prądu czerwona dioda - mnie wiem czy migała wcześniej ale u sąsiada nie miga żadna dioda.Czy taka awarie można naprawić samemu czy tylko elektryk może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 20.11.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Czy taka awarie można naprawić samemu czy tylko elektryk może? Jeżeli nie potrafisz znaleźć przyczyny awarii, to jak chcesz sam naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts