hirekds 19.11.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Jak w temacie, czy ktoś może polecić mi dobry i tani czujnik czadu? Nie potrzebuje żadnych bajerów chce po prostu żeby dobrze działał. Wykrył w przypadku przekroczenia bezpiecznych norm. Dodam, że mam ogrzewanie gazowe (w łazience woda ogrzewana jest przez junkersa) Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fraks 26.11.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) Dwa rodzaje czujek które mogę w ciemno polecić to Kidde lub Satel DG-1 CO. Są różne rodzaje czujników, głównie ze względu na rodzaj zasilania. Są takie które wymagają stałego napięcia lub na baterie lub akumulatorki jeżeli nie masz zasilania. Są dwa rodzaje rozpoznania. Czujnik dymu - jego celem jest obudzenie, powiadomienie domowników gdy sami nie widzą dymu. Drugi to czujki CO który rozpoznaje zwiększone stężenie tlenku węgla w powietrzu, który jest zabójczy i niewidoczny. Ludzie którzy podtruli się czadem mówili, że to takie uczucie, jakbyś był debilem. Widzisz co się dzieje, ale nie jesteś w stanie wydobyć z siebie żadnej sensownej reakcji. Jeżeli chodzi o DG-1 CO, to [spam]. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts