devix 19.11.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Witam Kupiłem właśnie mieszkanie w którym muszę wymienić 3 okna o wymiarach ok 1750 x 1800 Mam do was pytanie jaką firmę możecie mi polecić aby okna były dobrej jakości a także zamontowane właściwie ponieważ później spółdzielnia przyjdzie to sprawdzić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 19.11.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Witam We Wrocławiu jest FIX wg mojej oceny godny polecenia. Ale tym sprawdzaniem przez spółdzielnie to mnie rozbawiłeś Jedyne co sprawdzę, to czy podział okien odpowiedni i czy nawiewnik zamontowany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devix 19.11.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Z tego co mi mówili to jeszcze będą sprawdzać jak są zamontowane chodzi o szczelności parapetów aby nie zaciekało czy elewacja nie jest w żaden sosób uszkodzona i coś tam jeszcze. Całe życie mieszkałem w domku jednorodzinnym więc wgle takie akcje to dla mnie nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts