ciechan007 19.11.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Witam, mam możliwość kupić tanio działkę 3000m. Działka cała jest zarośnięta samosiejką brzozą. Na zdjęciach widać rozmiar drzew. Jest ich ok. 200. Jak można się ich pozbyć? Pozwolenie będę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.11.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Wydaje mi się że najprościej to byłoby je wyrżnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 19.11.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Miałem podobnie zarośnięta działkę tylko akacją. Drzewa powycinałem zostawiając dość wysoki pień, a korzenie powyciągał mi kaparkowy przy okazji kopania fundamentów zaczepiając łyżką za te pozostawione pnie. Poszło dość sprawnie i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 19.11.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Witam, mam możliwość kupić tanio działkę 3000m. Działka cała jest zarośnięta samosiejką brzozą. Na zdjęciach widać rozmiar drzew. Jest ich ok. 200. Jak można się ich pozbyć? Pozwolenie będę mieć.[ATTACH=CONFIG]338005[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338006[/ATTACH] popytaj okolicznych mieszkancow, pewnie niejeden sie tym zajmie wzamian za drewno, bo troche kubikow tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 19.11.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Raczej nie zabraknie chętnych na to drewno. Rozpuść wieści w okolicy. Znajdzie się ktoś kto chętnie się tym zajmie. i jeszcze dobrą (albo bardzo dobrą wódkę postawi). To nie problem, jeśli już to mały atut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechan007 19.11.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Chciałem sobie drewno zostawić do komika. Myslałem żeby ściąć drzewka a dolną część z korzeniem potraktować czymś co zeżre to na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 19.11.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Nu to masz problem. Raz że trzeba to ściąć i pociąć na kawałki, dwa trzeba urobek gdzieś składować, trzy że jak nie będziesz tam mieszkać to ukradną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.11.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Chciałem sobie drewno zostawić do komika. Myslałem żeby ściąć drzewka a dolną część z korzeniem potraktować czymś co zeżre to na amen. Nie słuchaj złych doradców.Wyżej podpowiedziano dobrze.Drewno ci się przyda.Mój owocowy raj załatwiłem w ciągu jednego dnia.Przyszedł pan i ścinał do wysokości 1 m.Przyjechał drugi pan fadromą i łańcuch łyżka wszystkie powyciągał.Pierwszy pan wszystko poporcjował a korzenie pozabierał.Koszt niedrogi , a satysfakcji co niemiara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts