andzuk 19.11.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Do nowo budowanego domu zamówiłem okna balkonowe na piętro. Pod oknem będzie listwa podparapetowa i poszerzenie podokienne, żeby wyeliminować mostek termiczny. Z wyliczeń wychodzi, że muszę jeszcze podnieść wysokość montażu o jakieś 4-5cm.Pytanie czym to zrobić? Cegła tam nie wejdzie, bo za mała wysokość, więc jakaś zaszalowana wylewka jest potrzebna. Piasku na działce już nie mam, cementu też nie (budowa SSO zlecona jednej firmie z materiałem).Chciałbym zaszalować, kupić "coś" w jednym worku, dolać do tego wody i wylać na odpowiednią wysokość. Jakiego "czegoś" potrzebuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtusp 20.11.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 W sklepach typy castorama oferują w workach 25 kg coś takiego jak "BETON B20". Powinno być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts