foxfox 19.11.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Zaczęło mi się wykruszać kółko u podstawy baterii w kuchni : https://dl.dropboxusercontent.com/u/1846654/kran.jpg Nie zetknąłem się nigdy z czymś takim, ani nie instalowałem samodzielnie kranu, stąd garść, być może banalnych, pytań : Jak fachowo nazywa się taki element? Nie wiem czego szukać w sklepie lub internecie.Jak dokonać wymiany? Czy konieczny jest demontaż całej baterii? Czy istnieją elementy tego typu ze sprytniejszym montażem?Czy konieczna jest jednoczesna wymiana uszczelki obecnej pod spodem? A może sprzedają to w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 20.11.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Można kupić "zestaw mocujący do baterii" z jednym pierścieniem, 2 bolcami i uszczelkami. Zapytać w markecie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foxfox 12.12.2015 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Tak zrobiłem - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts