zone 13.07.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 chodzi o schowki w częsci mieszkalnej, jakia jest ich powierzchnia i do czego Wam służą? My w domu mamy niestety tylko jeden ok 7 m kw. i będzie tam miejsce na odkurzacz, środki czystości i może ewentualnie kosze na brudną bieliznę. Oprócz tego piwnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.07.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Jak na razie zadnego i jakos nie przewiduje takowego... No chyba, ze sobie sejf zamontuje... to bylby jakis schowek... Mowiac szczerze to zostalam tym pytaniem zastrzelona. Mam dwie garderoby, pralnie, spizarnie, podwojny garaz ale zadnego schowka... a moze to wszystko zalicza sie do schowkow... sama juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trollica 14.07.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 hm..a ja jako schowek traktuje zabudowana szafe i jeden z pokoi-jest tam wszystko czego nie dalo sie upchnac w szafie..ni i strych-o ile oczywiscie mozna go nazwac schowkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.07.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Myślę, że chodzi o takie schowki, w których można coś schować albo o takie, gdzie upycha się rzeczy "nieeleganckie", albo takie, gdzie przechowuje się rzeczy potrzebne np. raz na rok (choinka, walizka). No to zdefiniowałam. U mnie pod schodami i na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 17.07.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Zadnego. Tylko podwójny osobny garaż (zewnętrzny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxtor 17.07.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 U nas są 2 pomieszczenia gopodarcze w budynku garażu (kotłownia i pomieszczenie tzw. ogrodowe z wyjściem do ogrodu), jedna garderoba dla gości na parterze, schowek pod schodami (wejście z łazienki), 2 garderoby na piętrze oraz tzw. sterownia (centralka alarmu, TV itp.). No i spiżarnia przy kuchni oraz tzw. poddasze nieużytkowe gdzie będziemy magazynowali m.in. zapasowe dachówki, płytki, panele i jeszcze wiele innych zbędnych przedmiotów. Mamy nadzieję, że tyle pomieszczeń nam wystarczy.Typowy "schowek" mamy jeden - ten pod schodami. Jeśli chodzi o sejf, to myślę, że przez kilka najbliższych lat nie będziemy mieli tam co chować. Pzdr maxtor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 pom.gosp. mam jedno ok 3 m - będzie tam stała pralka, wisiał bojler i takie tam inne sprzęty ponadto mam garaż ok 36 m a na klamoty całe poddasze nieużytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 19.07.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Na etapie budowania zazwyczaj wydaja sie niepotrzebne. Potem okazuje sie, ze nie ma gdzie schowac roweru, narzedzi ogrodniczych, mebli ogrodowych na zime, itp. W moim domu oprócz kotlowni jest schowek przy garazu, pralnia i strych nad garazem - to powinno wystarczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.07.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 U nas mamy trochę.W kolejności kotłownia- pralnia 8 m2,garaż w bryle domu 42 m,spiżarnia 3,5 m schowek pod schodami ok 3 m2 ale pod skosem dwie szafy w witrołapie i spora w holu.Na poddaszu garderoba 10 m2 , strych-pokój 66 m2(po podłodze) i kawałek strychu do przejścia na dach.To wszystko.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts