samotnik 20.11.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Mam w linii ściany słup betonowy. Niestety akurat na nim wypadałoby umieścić przełącznik schodowy. Jakie są opcje, nie chciałbym w tym słupie wykuwać otworu pod typową puszkę. Niestety jak na złość obok jest komin, więc pole manewru zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 23.11.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 nie chciałbym w tym słupie wykuwać otworu pod typową puszkę. ) Z powodów estetycznych czy konstrukcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 23.11.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ja w słupie betonowym mam 3 otwory na puszki i dodatkowo wyryte podejście pod odkurzacz centralny. Wszystko stoi nic się nie zawaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 24.11.2015 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Konstrukcyjnych. Tam jest dość płytko zbrojenie. Ile może mieć najpłytszy otwór pod puszkę, przy założeniu doboru odpowiedniego odstępu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 24.11.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) Trudno powiedzieć, to zależy od osprzętu i zdolności manualnych. Przymierz do puszki i ją skróć ile trzeba. Będzie to w granicach 2 cm , tylko wtedy wyłącznik mocowany na śruby a nie na szczęki. PS. Ja się na betonie nie znam, ale to tak nie może być że zbrojenie jest płytko. Musi być opakowane w warstwę betonu. Nie chce mi się szukać ale coś mi się kojarzy wartość 5cm. Edytowane 24 Listopada 2015 przez krzcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfosek 24.11.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 To może zrób sterowanie bezprzewodowe. Nadajniki nakleja się na ścianę bez kucia na taśmę dwustronną, odbiornik z przekaźnikiem to mała kostka mieszcząca się w puszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts