Maria85 22.11.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witajcie. Prosze o wyrozumialosc, gdyz jestem zupelnie zielona, a potrzebuje porady. Wiec: od czego zaczac? Jakie dokumenty sa mi potrzebne? Mam dzialke rolno-budowlana. Co z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 22.11.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 To zależy co Ty sama chcesz z tym zrobić: podzielić, sprzedać, budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 23.11.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Właśnie to samo od razu pomyślałem jak przeczytałem:D. Kobieta potrzebuje porady, tylko nie wiadomo w jakiej sprawie. Może właśnie oczekuje podpowiedzi na każdy temat; sprzedaży, budowy, dzierżawy, podziału itp.Jednak chyba najbardziej prawdopodobnie panuje budowę. Tylko jeszcze nie wiadomo czego garażu? domu? Trudno radzić nie wiedząc o co chodzi. Czekamy na doprecyzowanie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 23.11.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Najlepiej iść do UG i tam ci powiedzą co gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts