zosiek 13.07.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Napiszcie, proszę, czy mogę wstawić zdjęcia (skanowane) nie zakładając albumu w internecie? Jeżeli tak, to jak to zrobić?Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.07.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Nie musisz zakładać albumu. Ale te zeskanowane zdjęcia muszą byc jednak umieszczone na jakimkolwiek serwerze...Może to byc np. Twoja strona www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 13.07.2004 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Nie musisz zakładać albumu. Ale te zeskanowane zdjęcia muszą byc jednak umieszczone na jakimkolwiek serwerze... Może to byc np. Twoja strona www Dzięki Wowka. Nie mam swojej strony www. Czy można założyć sobie taką stronę bezpłatnie i jak to zrobić? Próbowałam założyć sobie album w onecie ale przy wstawianiu zdjęć takie zdjęcie stawało się jednocześnie skrótem na mój pulpit - a tego to raczej bym nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.07.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Tak. Możesz taką stronę założyć np., na Onecie ))) - FABRIKA Popełniłaś jakiś błąd przy wklejaniu zdjęc do albumu. Zrób to jeszcze raz zgodnie z podpowiedziami w instrukcji. Z pewnością się Tobie to uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 13.07.2004 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Tak. Możesz taką stronę założyć np., na Onecie ))) - FABRIKA Popełniłaś jakiś błąd przy wklejaniu zdjęc do albumu. Zrób to jeszcze raz zgodnie z podpowiedziami w instrukcji. Z pewnością się Tobie to uda Dzięki serdeczne. Spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts