Pola19 22.11.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witam, nie wiem czy zamieszczam temat w odpowiednim miejscu na forum ale może ktoś z Was mi poradzi. Moje pytanie- czy gres porcelanowy trzeba impregnować. Ogólnie wiadomo że nie ale znalazłam tez wypowiedzi na tak. Dodam, że zakupiłam gres porcelanowy z Novabell, kolekcja monterrey. Jest matowy i lekko chropowaty w strukturze dlatego obawiam się że bez impregnacji będzie trudny do utrzymania ale jeśłi nie impregnuje się go to przyjmę to do widaomosci. Drugi gres jaki zakupiłam to gres roca lavagna - gres strukturalny, położony na ścianie prysznicowej, równiez porcelanowy. Mam tez prośbę o podpowiedź - czym na codzień myć taki gres, zarówno ten na korytarzu jak tez ten w łazience (jesli macie coś sprawdzonego to podajcie nazwe produktu) pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2015 przez Pola19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola19 23.11.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 nikt nic nie podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts