Michaelo 22.11.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witam serdecznie. Mam ogromny problem ekipa po zrobieniu gładzi zagruntowała ściany unigruntem z atlasu, efekt taki że ściany całe się szklą nie mówiąc już o dużej ilości zacieków czy pasach gdzie najechali podwójnie wałkiem.. Pomalowali jeden sufit 2 razy i się zmyli...Ponieważ po 2 razach jest ogromna ilość miejsc gdzie farba po prostu nie złapała. Po 4 razie pomalowania sufitu i tak występują miejsca gdzie farba slabo złapala. Dodatkowo w innych miejscach po prostu widać kratery bo farba nie złapała równomiernie od 1 razu. Przetarłem ścianę żyrafą z papierem 220, farba i tak słabo łapie choć trochę lepiej Przetarłem ścianę żyrafą z papierem 220 i pomalowałem farbą śnieżka grunt. Śnieżka i tak nie przykryła wszystkich miejsc i nadal są prześwity.Na to 1 warstwa bialej farby i nadal slabo, 2 warstwy już nie zdarzyłem dziś położyć. Skończyły mi się pomysły co jeszcze mogę zrobić aby to wszystko wyglądało jak należy ? Nie chciałbym zaciągać nowej warstwy gipsu po całości bo łącznie jest 600m2 scian/sufitów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 25.12.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Niestety chyba tylko to cię czeka. Spróbowałbym jednak najpierw siknąć to agregatem malarskim. Jakąś farbą gruntującą. Powinno być ok. Agregat to nie wałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts