Pola19 22.11.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witam, szukałam informacji na temat impregnatów do fug ale chciałabymuzyskac jednoznaczną odpowiedź - który impregnat (konkretnie jakiej firmy) jest najlepszy? taki żeby nie świecił. Delfin z atlasu chyba nie jest jakiś rewelacyjny? może sopro jak wymieniłam w tytule a może postawić na CT10 (jest chwalony ale mówią że trzeba ze 2 razy zaimpregnować), a może CSH 1610 (słyszeliście coś?). Drugie pytanie - nei mam możliwości odczekiwania 2 tygodni po położeniu fug (słyszłam taka opinię że tyle trzeba odczekać) aby je zaimpregnować, mogę to zrobić dzien po położeniu - nic się nie stanie? nie schrzanię fugi? Kolejna sprawa - powinnam najpierw umyś fugi, zanim zaqcznę impregnować ? jelsi tak to czym myć będe wdzięczna za szybkie i obiektywne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola19 23.11.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 prośże o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts