suepl 23.11.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) Poszukuje dobrej firmy do budowy domu pasywnego ew energoosz. w Łodzi! szukam w necie ale nic porzadnego znalezc nie moge :/. Ktos ma jakas sprawdzona firme? Interesuje mnie budowa domku podobnego do tego z projektu zamieszczonego tutaj:http://www.multicomfort.pl/pl/projekty/76-projekt-z-11 Edytowane 23 Listopada 2015 przez suepl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drapek 25.11.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 nie wiem jak to jest w Łodzi, ale w mojej okolicy takich firm chyba nie ma... Są za to ludzie, którzy wiedzą jak taki dom zbudować i takich radzę szukać - a najlepiej zatrudnić takiego z uprawnieniami jako kierownika budowy, który dopilnuje wszystkich szczegółów i rozwiązań potrzebnych do osiągnięcia celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts