Arivia 25.11.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy pomogli w sprawie. Dzisiaj wszystko się wyjaśniło. Wieczorem zalałem kibel całym garem wrzątku i wsypałem kreta. Rano problem był taki sam. Co skłoniło mnie do ostateczności - rozkręcanie kibla. Poszło łatwiej niż myślałem a to co zobaczyłem doprowadziło mnie do istnego wkurwi****... Koszyk po kostce toaletowej. 5 dni walki z tym kiblem bo komuś spadła zawieszka i komuś nie chciało się jej wyciągnąć więc spuścił... Ehhh no nic jestem bogatszy o nowe doświadczenia jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 25.11.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Koszyk po kostce... grzebień, autko, korek od wanny, klamerki, kucyki plastikowe, pilot od TV, buty - czego to dzieciaki szwagierki nie wkładają do wc... Przy nich to klapę sedesu trzeba zamykać na kłódkę Sedes, pralka, kuchenka - przyciągają szarańczę jak magnes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 25.11.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 A mówiłem ,że musi być "obce ciało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 25.11.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 A kolega kiedyś żarówkę w kiblu znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts