Sylwia 1719513981 06.06.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Ilona_d nam akurat bardzo zależało na widocznych słojach więc wszystko się zgadza i jest dokładnie tak jak chcieliśmy. Mam nadzieję, że wy też będziecie zadowoleni z dokonanego wyboru. theme klamki to gratis w zestawie. Pewnie, że chciałam inne ale cóż muszą być takie na razie:) kiedyś jak już emocje po budowie i wykończeniu i domu i siebie minął to i klamki się nowe pojawią. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 14.06.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Skąd ja to znam. Przez pierwsze 2-3 lata nikt nie wiesza obrazów i zdjęć na ścianach, bo tynki są nowe i szkoda. A jak przypierdzieli ktoś parę razy w ścianę drabiną czy czym innym to już jakby taki nieformalny zakaz dziurawienia znika. P.S. klamka nigdy nie jest gratis (chyba, że do regularnej ceny drzwi raptem pojawia się klamka). Zazwyczaj drzwi w zestawie mają wszystko policzone osobno i zsumowane. Klamki w zestawie zazwyczaj są w drzwiach zewnętrznych (można z nich zrezygnować), a w drzwiach wewnętrznych klamki są zazwyczaj płatne osobno poza skrzydłem i ościeżnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 16.09.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Mamy drzwi wewnetrzne Baranski jesion bielony, nie zaluje wyboru, super, ale nie wiem jak wkleja sie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Di. 18.07.2019 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Chcialbym dopytac bardziej szczegolowo. Ktos montowal drzwi Baranskiego z elektrozaczepem, ewentualnie tym drugim systemem, automatycznym zamkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 24.08.2021 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Drzwi Barańki. Jak aktualnie wypadają na tle konkurencji? Jakość, cena, trwałość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 23.10.2022 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2022 https://forum.muratordom.pl/member.php?222644-SylwiaAbcde proszę o waszą opinię po tych kilku latach drzwi zewnętrznych Barańskiego będę wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janki19 02.07.2024 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca Hej, odświeżam. Czy ktoś ma te drzwi zewnętrzne od Barańskiego bo też się nad nimi zastanawiam a praktycznie nie ma opinii o nich? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts