carbonicum 24.11.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witajcie,nie wiem czy dobry dzial wybralam na taki temat, jesli nie, prosze moderatora o przesuniecie. Poszukuje waszych sprawdzonych firm kuchennych, rzetelnych w robocie, innowacyjnych w projektach. Haczyk w tym, ze te kuchnie potrzebuje do mojego domu tutaj w Niemczech!! Bardzo bylabym wdzieczna za kazde polecenie i wskazowke!! Zakochalam sie tutaj w pewnej kuchni, dostalam od wlascicielki namiary na firme, ktora pisze na swojej stronie inernetowej, ze obsluguja tez Niemcy. ALE! Komunikacja z ta firma jest ponizej pasa! Na odpowiedz badz jakakolwiek reakcje czekam ponad 2 tygodnie. Zadzwonilam tam w czwartek pytajac czy wogole maja ochote na wykonanie...Pan odpowiedzial, ze wysle mi na weekend wycene tak mniej wiecej (chodzilo mu raczej o transport do Niemiec i montaz), dzis jest wtorek i zadnej wiadomosci nie dostalam:((Powoli dochodze do tego, ze chyba raczej nic z tego nie bedzie....Mam jeszcze troche czasu, ale ten mija tez blyskawicznie:) Dlatego probuje dowiedziec sie tutaj. Moze ktos moze cos polecic? dziekuje serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206116-kuchnia-polecenie-za-granice/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts