Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUPIE DOCIEPLENIE NA DOM (styropian)

Recommended Posts

Kupię docieplenie na dom Powierzchnia docieplenia: 200mkw

-styropian FS15 gr.12cm. (skłaniam się do AUSTROTHERM)

-klej do styropianu

-klej do siatki

-siatka

-kołki

-tynk (mineralny lub akrylowy proszę o alternatywę jednego i drugiego - docelowy biały kolor elewacji)

-powierzchnia 200mkw

-miejsce budowy i dostawy; (powiat chrzanowski)

-termin lipiec lub sierpień 2004

Proszę również o ofertę na zakup styropianu FS20 (skłaniam się do AUSTROTHERM)

-4,3msześć grubość 5cm

-2,6msześć grubość 3cm

Proszę o odpowiedź na mój adres mailowy

Mogę sprzedać styropian FS15 po 115 zł/m3 + VAT lub FS20 po 150 zł/m3 + VAT. To sš jeszcze stare ceny, które wkrótce się zmieniš. Nie wiem czemu skłšniasz się do Austrothermu, przecież to jest tylko lokalny producent. Ja mam do sprzedania materiał firmy Styropol - potentata styropianowego w tym kraju!!! Oprócz tego mogę załatwić każdy system dociepleń (kleje, siatki, kołki itd.) w naprawde super cenach. Musze tylko wiedzieć jakie sš Twoje preferencje, czy ma to być zwykły czy lepszy tynk akrylowy, czy może bardzo dobry jakoœciowo niemiecki tynk mineralny (który mogę sprzedać bez ... domyœlasz się czego?) Osobiœcie namiawiam właœnie do tego mineralnego, podobno zachód odchodzi już od tych wszelkich wymysłów typu akryle, silikaty, silikony właœnie na rzecz tynków mineralnych. Sam go zastosowałem i jestem bardzo zadowolony. Jestem z Sosnowca, więc niedaleko. Możemy się spotkać i porozmawiać o szczegółach. Jęsli Cię zainteresowałem tš ofertš to pisz lub dzwoń: Tomek 501177643, [email protected]

Mogę sprzedać styropian FS15 po 115 zł/m3 + VAT lub FS20 po 150 zł/m3 + VAT. To sš jeszcze stare ceny, które wkrótce się zmieniš. Nie wiem czemu skłšniasz się do Austrothermu, przecież to jest tylko lokalny producent. Ja mam do sprzedania materiał firmy Styropol - potentata styropianowego w tym kraju!!! Oprócz tego mogę załatwić każdy system dociepleń (kleje, siatki, kołki itd.) w naprawde super cenach. Musze tylko wiedzieć jakie sš Twoje preferencje, czy ma to być zwykły czy lepszy tynk akrylowy, czy może bardzo dobry jakoœciowo niemiecki tynk mineralny (który mogę sprzedać bez ... domyœlasz się czego?) Osobiœcie namiawiam właœnie do tego mineralnego, podobno zachód odchodzi już od tych wszelkich wymysłów typu akryle, silikaty, silikony właœnie na rzecz tynków mineralnych. Sam go zastosowałem i jestem bardzo zadowolony. Jestem z Sosnowca, więc niedaleko. Możemy się spotkać i porozmawiać o szczegółach. Jęsli Cię zainteresowałem tš ofertš to pisz lub dzwoń: Tomek 501177643, [email protected]

a do wrocka tez dostarczysz?

PILNE!

Jutro (w piątek) prawdopodobnie będę jechał do Warszawy i po drodze ok 14-15 godz mógłbym zajrzeć do Ciebie. Podaj namiary, jak dojechać, będę jechał drogą od Bielska.

Najprościej byłoby żebyśmy się spotkali w Mc Donald obok stacji Shell w Sosnowcu przy zjeździe z trasy Katowice-Warszawa (obok Geant i Salonu Mercedesa). Mam nadzieję, że wiesz gdzie to jest. Jeśli nie to zadzwoń do mnie ale ok. 15, bo wcześniej będę zajęty. Mój numer 501 177 643. Tomek