sadim 25.11.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) WitamOd początku jak mieszkam w nowym domu miewam dziwne sytuacje, a więc....średnio raz dziennie wyrzuca mi zabezpieczenie od oświetlenia w salonie i na schodach(jedna sk-a) z niewiadomych przyczyn i do tego ale trochę rzadziej bezpiecznik trójfazowy C20, który siedzi chwilowo w miejscu rozłącznika. Święcą się dwie lampy energooszczędne maksymalnie. W czym może leżeć przyczyna tak zachowującej się instalacji? Różnicówki to nie dotyka. Edytowane 25 Listopada 2015 przez sadim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadim 04.12.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dobrze, że nikt sobie głowy nie zawracał tym pytaniem....sprawa okazala się błacha. Znajomy pomagając.... podłączyl przez nieuwage oświetlenie tarasu którego jeszcze nie ma Trochę się sfajczył kabelek na dworze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 04.12.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dobrze, że nikt sobie głowy nie zawracał tym pytaniem.... O rzesz Ty, no masz!!! A ja od tygodnia już przygotowuje zestaw potencjalnych przyczyn. Na 13 stronie A4 jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts