morus666 25.11.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Witam, wiem że do uruchomienia tej pompy przyjeżdża za darmo serwis. Niestety nie mogę czekać, zimno, nie mam ciepłej wody a już mieszkam. Proszę o pomoc kogoś kto miał do czynienia z tym sprzętem.Wszystkie podłączenia mam już wykonane, dolne źródło nabite.Pompę mam podłączoną ze zbiornikiem buforowym. Powrót z bufora do pompy. Za pompą są mieszacze i pompki cyrkulacyjne. Bufor dlatego że mam kominek.Pompa uruchamia się, pokazuje się menu ale za cholerę nie mogę dojść jak to wszystko prawidłowo ustawić. Temperaturę zasilania ustawiam na 35 stopni, powrotu na 30. Sprężarka w pompie się nie włącza. Może mnie ktoś naprowadzić jak zmusić tę pompę do działania?? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morus666 28.11.2015 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 można usunąć temat, przyjechał ktoś z serwisu następnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 03.12.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 to chociaż zaostaw jakąś opinię odnośnie tego serwisu dla wszystkich. jak przebiegło wszystko, czy bez problemu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morus666 07.12.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam. Zadzwoniłem do serwisu, przyjechał miły serwisant. Wytłumaczył co i jak. Wspomniał że te pompy mają blokady w taryfach G12. Nie uruchomią się w godzinach w których jest drogi prąd. Założył zworkę z kabelka i poszło. Jak to możliwe że taka pompa wie że to G12 - nie mam pojęcia. Jak kogoś to interesuje mogę dokładnie podpytać.Także z serwisem 0 problemów. Oczywiście wszystko darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts