marekjanecki 26.11.2015 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Witam mam problem z łazienka, łazienka którą chciałbym wyremontować ma wymiary 1.5m na 1.55m nie wiem jak do tego podejść chciałbym żeby zmieściła się pralka, toaleta, wanna ewentualnie kabina prysznicowa... zupełnie nie wiem jak to ułożyć żeby była choć odrobina miejsca:/ ma ktoś może doświadczenia przy takich powierzchniach? rady jak to urządzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 26.11.2015 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Luzik. Albo wanna albo kabina + pralka w miejscu wanny. A tak z ciekawości - jak chcesz żeby ktoś wymyślił żeby tam jeszcze było jakieś "miejsce" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fraks 26.11.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 W tej sytuacji może uratować się jakaś mała kabina + jakaś mała pralka. Są takie 45 cm szerokości. Sam mam taką. Ewentualnie pralka ładowana od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.11.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Wynajmowałam kiedyś mieszkanie z taką mikro łazienką. Zmieścił się w niej jedynie brodzik, wc i mała umywalka. Pralkę musiałam postawić w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts