belinea 26.11.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Witam Pytanie jak w temacie, choć oczywiście rozwinę. Zgodnie z projektem oczyszczalni, rury rozsączeniowe będą przebiegać po skosie przez niemal całą powierzchnię kwadratowej w kształcie działki. Czy w obszarze bezpośrednio nad rurami, może być problem z porostem trawy lub innych roślin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOB-TBA 27.11.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Cześć. Jak głęboko będą zakopane rury? Generalnie trawnikowi czy jakimś tam rabatkom szkodzić to w żaden sposób nie ma prawa, jeśli jest odpowiednio wykonane. Problematyczne mogą być drzewa i krzewy: albo wrastają tam gdzie nie powinny albo jest im za mokro w korzenie, ale zależy jak to będzie głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 30.11.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 U mnie na drenażu w sezonie cieplym rośnie mala dzungla,gleba zrobiła się mega żyzna,miej to na uwadze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 10.12.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Mam od kilku lat trawnik nad i nie widzę różnicy, drzewka owocowe pomiędzy drenażem i też jakby go nie było. Mój drenaż jest dość głęboko zakopany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 21.12.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Im głębiej tym wyższy poziom wód gruntowych czyli masz troche skopane..,chyba ze woda u ciebie zaczyna się od 5 metrów w głąb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts