vg-m 26.11.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 przeklejam część mojego wątku Witam...po małej przerwie Mam winowajcę-tzn winowajców, bo to jednak fachowcy od płytek zepsuli.... Po dość długim wykrywaniu....na sposoby przeróżne, ustaliliśmy, że musi być gdzieś pęknięta, rozszczelniona, przewiercona rura od ścieków ze zlewów (ostatnie przyłącze w domu), Rura łączyła się w pionie przy sedesie- nie było tam żadnego syfonu, bo po co i gazy wydobywały się i skutecznie nas truły przez tyle miesięcy!!! Wczoraj odcinek przed wejściem do pionu został zasyfonowany i gazy poszły powoli precz! Dzisiaj był facet z kamerą inspekcyjną i jest przewiercona ta rura w dwóch miejscach! są ta małe otwory z boku rury, więc wycieki jeśli były to jak z nosa i ich nie widać, ale czuć i wycieki i gazy!. Panowie wieszając sobie kątownik do wypoziomowania płytek przewiercili tą rurę. Dziękują wszystkim za pomoc i chęć pomocy. Mam jeszcze jednak jedną prośbę, czy jest możliwe uszczelnienie tej rury bez konieczności kucia płytek i demolowania ściany? Może są jakieś uszczelniacze w płynie, które są skuteczne i załatwią sprawę?Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts