PannaE 27.11.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Witam, mam mały problem, wstawili mi ostatnio schody dębowe, ale ze względu na to że ściana jest krzywa deska od niej odstaje i zostaje luka nie wiadomo czym ją zakryć po drugie wzdłuż schodów idzie długi parapet i między ścianą a parapetem została spora szpara i nie wiadomo jak ją zakryć Proszę o szybką pomoc bo trzeba to zrobić w najbliższym czasie Załączam również zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaE 27.11.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Jeszcze zdjęcia z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 01.12.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Jeśli chodzi o parapet,to można było go zrobić z noskiem,który przykryłby tą "dziurę"Teraz to pozostaje zagipsowanie i zamalowanie tegoCo do schodów,to jeśli szczelina nie jest bardzo duża,można wypełnić ją akrylemi zamalować w kolorze ścianyJeśli jest duża,to pozostaje biały ćwierćwałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaE 04.12.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dziękuję za pomoc Nosek byłby dobrym pomysłem ale teraz to musiałabym za to dopłacać bo nikt nie pomyślał wcześniej. Nie jestem wcale zadowolona z tych schodów czekałam miesiąc trochę ponad miało wszystko idealnie pasować a tu proszę takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 06.12.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No troszkę się nie popisali, niech teraz poprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaE 10.12.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 No będą poprawiali A jakie problemy z parapetami były ehh teraz trudno o dobrego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baary4 11.12.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Sprawdź co jest krzywe schody czy ściana. My też mamy szparę między wangą a ścianą - krzywo otynkowana jest ściana. Uwierz mi że nikt nie zwraca na to uwagi. Nie proponuję szpachlować bo można uszkodzić schody. Zostaje tylko sylikonowa.Ps. Idealne są tylko projekty.Co do parapetu to powinni wykonać nosek, zakrywający szparę. Zostaje tylko szpachla i papierową taśmą. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez baary4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaE 12.12.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 No ściana powinna być prosta bo była stawiana na nowo ale to chyba jej wina... Nikt nie zwraca na to uwagi bo nikomu na tym nie zależy. Nie wiem czy szpara nie jest za duża żeby silikonem ją potraktować. A nosek będzie chyba doklejany. Nie wspomnę już o świeżo pomalowanych ścianach które podczas montażu schodów zostały bardzo wybrudzone. Na szczęście dobrą farbę wzięliśmy i wszystko zeszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baary4 13.12.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Z sylikonem trzeba uważać, można upaprać schody. Poza tym sylikon też nie będzie wyglądał szałowo. Ja zostawiłbym tą szparę między schodami a ścianą i przy nastepnym malowaniu się nią zajął. Naprawdę nie warto przejmować się takimi rzeczami. Chyba że robisz eksponaty do muzeum Podczas użytkowania nieraz "pęknie Ci serce" gdy coś uszkodzisz przypadkiem. Wiem to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaE 14.12.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Najgorzej za coś takiego zapłacić spore $. Jedną dłonią trzymałam pieniądze a drugą serce żeby się nie rozpadło na 1000 kawałków He he wiadomo muzeum to nie będzie "jeszcze" dopóki nie skończę 90 lat ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts