nowy122 27.11.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Witam, mam zakupiony profil UD27 z wykonanymi fabrycznie otworami na fi 8. Niestety moje ściany to porotherm i gazobeton i kołki szybkiego montażu odpadają. Czy kołki ramowe na krzyżak ze skrętną koszulką będą odpowiednie ? Dawać podkładki czy nie? Czy tam w ogóle działają jakieś duże siły ? kupiłem takie kołki Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.11.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Gazobeton i nie chce trzymać? Co Ty w ogóle opowiadasz? Przecież to chyba najlepszy pustak do mocowania czegokolwiek. Kołki najlepiej z kapturkiem i wtedy nie trzeba podkładki, co do porothermu to skręcane dobre. Tu masz fajne porównanie. na osi czasu sobie znajdz jak profil montuje albo caly obejrzyj Oryginalne dziury swoją droga, ale możesz sobie wywiercić dziure gdzie Ci pasuje i zakotwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts