Wodi 30.11.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Planuję wannę z hydromasażem w łazience. Żona się uparła, że wanna ma być zabudowana, najlepiej drewnem, bo taka biała jest tandetna i teraz się kłopocze - czy można taką wannę zabudować. No bo jak się coś w niej zepsuje, to co będę kuł płytki? Co o tym myślicie: można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 11.12.2015 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Naprawdę nikt nic nie doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 11.12.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Naprawdę nikt nic nie doradzi Nie jestem specjalistą ale wydaje mi się że przy obudowie z drewna można zrobić tak aby cała obudowa była przykręcona do jakiegoś stelaża aby można ją zdjąć,mam dwie listwy grube pod oknem do niej przykręcam obudowę z kaloryfera z mdf warunek musisz mieć miejsce aby ta konstrukcja wraz z obudową zmieściła się w miejscu gdzie ma być obudowa.Warunek musi się to składać z dwóch części a nie klejone jak płytki.Jeśli masz już gotową obudowę można pomyśleć czy nie da się zrobić na tym może na tym jakiegoś druku czy folii z wzorem który wam odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 18.12.2015 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Dzięki wielkie, wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts