davib 30.11.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dziś otrzymałem od wykonawcy harmonogram rac budowlanych. Proszę o opinię czy terminy w nim zawarte są realne, Czy niektóre prace nie są wykonywane zbyt szybko po sobie. Harmonogram prac poniżej na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Dziś otrzymałem od wykonawcy harmonogram rac budowlanych. Proszę o opinię czy terminy w nim zawarte są realne, Czy niektóre prace nie są wykonywane zbyt szybko po sobie. Harmonogram prac poniżej na zdjęciu: [ATTACH=CONFIG]339222[/ATTACH] Zapytam , a w jakim czasie wymuruje kominy rozumiem ,ze razem ze ścianami i z więźbą dachowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davib 01.12.2015 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Zapewne tak jak piszesz, razem ze ścianami i więźbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutishka 28.09.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witam, jestem nowa na forum. W październiku ruszamy z budową domu. Wykonawca twierdzi, że do grudnia będzie stał. Już teraz muszę umawiać terminy z kolejnymi fachowcami. Czy taki przybliżony terminarz będzie ok? marzec: elektryk hydraulik, kwiecień: tynki, podłogówka, wylewki czerwiec: ekipa od wykończenia. Bardzo proszę o wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scotystudio 29.09.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 W tej branży nie ma czegoś takiego jak termin czy prawidłowe wykonanie. Do każdej pozycji zrobić zapas i nie umawiać fachowców na zamek tylko zostawić sobie z 2 tygodnie na poślizgi i poprawki. Z doświadczenia podpytać wykonawcę co teraz robi , jakie ma opóźnienia ilu ma ludzi. Czy ma zastępce/wspólnika (gdy zachoruje lub będzie miał kryzys w rodzinie). Mój harmonogram zakładał zakończenie budowy w zeszłym roku a dalej siedzę u teściów. Tekst, że będzie kolejny tydzień obsuwy mnie już nie rusza, szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts