paulinazieba90o2.pl 01.12.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Witam, bardzo proszę o poradę. Mam salon czy też pokój dzienny, wymiary 4,2 m x 5m, okna na całej 5m ścianie, na zachód,, czyli generalnie dosyć jasne pomieszczenie. Jest to pokój przechodni.Teraz tak, zrobiłam na odwrót niż chyba zazwyczaj się robi, kupiłam najpierw meble - kolor san remo z białymi frontami (szafka rtv, komódka, witrynka) - a teraz mam problem z podłogą!! Aktualnie mamy parkiet, który prawdopodobnie jest do odnowienia. Jest to chyba klasyczny parkiet w jodełkę (podobne są na salach gimnastycznych). Chciałabym na nim położyć panele. Wiem, że szkoda go zakrywać itd., ale niestety w tym momencie na odnowienie parkietu raczej nie mam pieniążków, a nie wprowadzimy się dopóki nie będzie podłoga zrobiona. Generalnie moje pytanie to panele jakiego koloru będą najodpowiedniejsze do takich mebli? Oraz jaki kolor ścian? Serdecznie dziękuję za odpowiedzi i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts