ajqju 01.12.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Witam,Potrzebuję zakupić laser krzyżowy i mam wybrane Stanley Cubix i Bosch Quigo, wiem że nie są jakieś super ale do drobniejszych prac powinny wystarczyć. Który lepszy i czym różni się laser klasy 1 i 2 ?Ogólnie wolał bym dookólny laser ale niestety na chwilę obecną nie mam tyle funduszy i musze wybrać tańszy.Ewentualnie może jakieś inny typy? Za stanleyem nie przepadam ale mam spory wybór w swoim mieście.Proszę o jakieś porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.12.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam, Potrzebuję zakupić laser krzyżowy i mam wybrane Stanley Cubix i Bosch Quigo, wiem że nie są jakieś super ale do drobniejszych prac powinny wystarczyć. Który lepszy i czym różni się laser klasy 1 i 2 ? Ogólnie wolał bym dookólny laser ale niestety na chwilę obecną nie mam tyle funduszy i musze wybrać tańszy. Ewentualnie może jakieś inny typy? Za stanleyem nie przepadam ale mam spory wybór w swoim mieście. Proszę o jakieś porady.Do czego mają służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts