Balto 09.12.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 ZR: średniowarstwowy, grubowarstwowy to nazwa. Producent mówi jakie są jego parametry - dla "no limits" to 15 mm, czyli bardzo bardzo niewiele. Dolna granica 5 mm. Stawiam że w swoim składzie może mieć dodatki tiksotropwe i metylocelulozę lub jej podobne, być może i mikrokrzemionkę. Oznacza to, że jeśli ktoś przekracza 15 mm, to oznacza najzwyczajniej w świecie, że nie może być warstwy grubszej. Gdzieś powinno być napisane (na worku) o przygotowaniu powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 17.12.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Zrobiłem film jak lekko i sprawnie układa się gres na kleju rozpływnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolorowySłoń 28.12.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ZR: Proponuje zrobić film z oderwaniem płytki położonej Twoją techniką, który pokaże pokrycie rewersu płytki klejem. Moim zdaniem film pokazujący 'położenie płytki na kleju' i to z sytemem poziomowania nie świadczy absolutnie nic o jego rozpływności pod płytką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dronid 28.12.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Zawsze fachowcy kazali koniecznie kupować ATLAS PLUS, że niby drogi ale najlepszy, w sklepach gdy porównywałem ceny sprzedawcy mówili to samo, że jest najlepszy, najczęsciej kupowany, ale drogi (inne tańsze), fachowcy lubią na niego kłaść, inne produkty atlasa np fuga są kijowe, a ten klej - bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 28.12.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nie nie uwierzysz ale mialem taki film. Dokladnie te plytki kladkismy u klienta 2x. Za pierwszym w innym kolorze. Wypełnienie pod płytką od 95-100%. Film skasowałem bo brakowało mi miejsca na karcie. Nie sądziłem że ktos zada takie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 28.12.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 @ Dronid. Zwykle fugi atlasa faktycznie kijowe. Ale atlas artis to juz wyzsza półka. Lepsza niz sopro i mapei. No i kupujesz polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts