Gość 21.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zuziu pieska ze schroniska wezme i juz nie moge sie doczekac kiedy to bedzie. Ale jeszcze to troche potrwa zanim wroce na stale do Polski. Sama mam dwa psy 13 i 9 lat. A jezeli chodzi o projekt Ali to juz jest w przygotowaniu w biurze Domus. Bardzo sie ciesze , ze znowu sie pojawil bo jeszcze nie wiem czy ja nie bede budowala Ali. Pozdrawiam wszystkich budujacych Ale i czekam na dalsze zdjecia[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 22.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Alowiczów I naszego nowego fana Ali . Przemar napisz w jakiej dzielnicy lub okolicy Łodzi bądz pod ... miesci się twój dom może zrobił bym sobie jakąś wycieczkę na rowerku. PozdrawiamKonmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 konmax bardzo podoba mi sie Twoja Ala. Czy robiles jakies zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemar 25.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam, Zgodnie z obietnicą zamieszczam link do strony ze zdjęciami mojego domu. http://www.comprascws.eu/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Przemar bardzo ladny jest Twoj dom, jasny i taki cieply.Piekny salon i taras. Jak masz wiecej zdjec to bardzo prosze, bo dom naprawde sliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Przemar - piekny domek. Urzadzony bardzo ladnie - ta przestrzen - duza, wolna - slicznie, naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia i maciej 09.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witamy wszystkich. Nie odzywaliśmy sie długo ale ze zdjęć zobaczycie dlaczego. Montaże okien, bramy garażowej, elewacja , a zaraz przychodzą tynkarze do środka, kończymy instalacjie elektryczną.... ufffffffffff No i od razu zdjęcia przemara zmusiły nas do rozważań nad usunięciem środkowego drewnianego słupka na tarasie. Bardzo sie nam podoba to rozwiązanie. A Zuziu, podbitkę robimy tak samo jak większość z pcv , kolor szary lub brązowy. Jeśli Małżonek ma ochote malować ją co pare lat to ładniejsza zawsze będzie z drewna ale praktyczniejsza napewno z pcv, niedotykasz tematu przez najbliższe --naście lat. Pozdrawiamy gorąco .Maciej i Gosia http://www.empikfoto.pl/albumy15/155423/219483/previews/6251859_159_5989_kopia.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy15/155423/219483/previews/6251858_159_5991_kopia.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy15/155423/219483/previews/6251857_159_5990_kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 gosia i maciej ! Przepiekny dom ! Naprawde - rewelacja ! I widac, czemu nie mieliscie czasu sie odzywac przez dluzszy czas. Za to teraz - jest sie czym pochwalic ! Gratuluje ! Macie piekne okna - chyba cala tafla nie dzielona ? I tynki ..... - my mamy problem - oczywiscie z terminem fachowcow - mam nadzieje, ze w listopadze damy rade sie wstrzelic w ich harmonogram ... Dziekuje za rade w sprawie podbitki - i widze, ze wiekszosc wlasnie tak to robi ... przekonam meza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 02.11.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam Mam pytanie szczególnie do tych co ocieplili już strop. Czy tylko położyliscie na stropie folię paroizolacyjną i watę - czy to wystarczy aby było ciepło i czy wypełnialiscie watą dziury pomiędzy krokwiami w miejscu gdzie schodzą się ze stropem czy zostawiliscie szpary aby była wentylacja. Pozdrawiam konmax p.s ja nie mam jeszcze podbitki i w miejscach gdzie są dziury szaleje wiaterek być możo po podbitce ten efekt ginie - proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 15.11.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Z przyjemnością informujemy że dziś pierwsza noc w naszej Ali - hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Gochasz ! Gratuluje !Ale nie piszesz nic, jak sie mieszka .... nie mowiac juz o zdjeciach z domku..... Prosze ! ! ! A na pytanie konmaxa - tez bym chciala dostac odpowiedz , nie mamy podbitki i chociaz w domu 20-21 stopni sie utrzymuje, to jeszcze nie ma zimy i ... strach pomyslec, bo stropu tez jeszcze nie ocieplilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Mam pytanie o koszt robocizny - SZAF WNEKOWYCH - np. w korytarzu, bo pewnie takie robicie ?U nas na razie sa zamontowane przegrody, polki i drzwi - wiszace , na wozkach - czekamy na prowadnice podlogowe do drzwi. Niestety robi nam to kolega i po zapytanie - ILE ? - otrzymalismy odpowiedz - NIE ZEDRE Z WAS ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Alez tu cisza nastala .......Pozdrawiamy wiec tylko wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Czesc kochani .... alez tu cisza ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 14.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam, Witam U mnie już podciągneli gaz, i w przyszłym tygodniu zaczynają robić gładzie, mam nadzieję, że teraz już będzie z przysłowiowej "górki" i maj spędzimy już we własnej Ali. PozdrawiamKonmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 14.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witajcie, sorry, że nic nie pisaliśmy, ale sami wiecie (lub będziecie wiedzieć) jak to jest po wprowadzeniu się do nowego domu. Jedna wielka sielana, długie romantyczne wieczory przy rozpalonym kominku z lampką czerwonego winka z dzidziusiem w drodze (tak, tak, nowy dom to i rodzina będzie większa). I cóż do szczęścia więcej nam trzeba. Co do szaf w korytarzu to u nas nie planujemy, hol pusty wygląda super. Aktualnie jesteśmy na etapie wyboru choinki do salonu i powoli przygotowujemy się do pierwszych świąt w naszym domku. Pozdrawiam Wszytkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 18.12.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witam gochasz gratulacje z okazji stanu błogosławionego. Dzidzius to bardzo duże szczęście nasz bączek ma roczek i dwa miesiące i jest to naprawdę ogromny skarb. Jeszcze raz wielkie gratulacje z okazji ukończenia Ali jak i dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 21.12.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 My także budujemy Alę z archipelagu, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur Zając 21.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, Planujemy zakup tego projektu. Zachęcające i krytyczne posty mile widziane. Pozdrawiam, Artur Zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam, Planujemy zakup tego projektu. Zachęcające i krytyczne posty mile widziane. Pozdrawiam, Artur Zając My mozemy tylko polecac ! Mieszkamy juz od pazdziernika - papierki ( KOSZMAR ! ) zalatwione ! Mieszka sie rewelacyjnie, nasza pompa przeszla probe - chociaz zima nas w tym roku oszczedzila. Witamy nowwych ALOWICZOW ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts