jarson 09.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam wszystkich "Alowiczów" ja moge pochwalic sie tym ze mieszkamy w ALI od wrzesnia . Jest super , potwierdza sie bardzo miły i praktyczny rozkład pomieszczen. Moja dobra rada jak najmniej własnych zmian to naprawde przemyslany projekt. Dom ogrzewam tylko kominkiem mam średnio 20-21 stopni (dzis było-10,5 ).Pozdrawiam i zycze wytrwałosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Przepraszam, ale ten post wysylam na probe, bo pisalam juz dzisiaj 3 razy i zaden nie chce sie zapisan w tym temacie. Wiec probuje po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 co jest ? czemu moje dlugie posty nie sa przekazywane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 i dalej nic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witaj jarson, tym bardziej, ze dawno sie nie odzywales. Milo slyszec, ze jestes zadowolony. Czy we wszystkich pomieszczeniach jest tak cieplo ? Nawet w ostatniej sypialni ? I jak tam zrobiles sufit ? Prosze podziel sie swoim doswiadczeniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Krotkie posty przechodza, a jak napisalam to wszystko na jednym, nie !Gochasz, ta scianka chyba do niczego specjalnego nie posluzy. Moze zrobie tam kacik z kwiatami na odreagowanie wszystkiego, co zle ? Moze cos ladnego na niej zawisnie ? - jakies ladne , duze lustro ?...okaze sie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Jest nam bardzo smutno , bo myslelismy wprowadzic sie wszyscy do nowego domu. Ale w niedziele odeszla moja najukochansza i najwierniejsza psina - Iga . Po 14 latach swojego zycia miala zamieszkac w duzym, slonecznym domu z tarasem, gdzie miala sie wylegiwac, co uwielbiala...nie zdazylismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Czesc. Jarson, prosze napisz cos na temat tego sufitu w sypialni, od marca zaczynamy budowe i zaczniemy wlasnie od tego, potem instalacje el. i wodna i podlogowke.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarson 13.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Zuziu.Pytasz o sufit w sypialni u mnie rozwiazalem to bardzo prosto podwiesilem plyte oczywiscie nad nią 20cm wełny.Nad całosc mode wejsc od strony strychu. W sypialni mam ponad 2,5m optymalnie. Pytasz o temperature w sypialni to bez problemu mamy tam 19-20. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Hej jarson. Czy ta plyta jest kartonowo-gipsowa ? Skoro mozesz na nia wchodzic, to chyba raczej nie ? I jak rozwiazales problem podparcia jej na scianie ? U nas chyba bedzie trzeba podkuwac sciane zeby podwiesic sufit ? Czy ocieplales strop, czy dach i czym ? Bo nam radza polozyc na stropie styropian i polozyc na to plyte ( nie wiem jaka ), zeby juz nie wylewac dodatkowo betonu. Na jeszcze dlugi czas bedziemy mieli poddasze nieuzytkowe. A moze przeslalbys jakies nowe zdjecia, jak teraz wyglada Twoj domek, moze kilka ze srodka domu ? Bardzo prosze.[email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Halo, Alowicze ! Jarson, czy przeslesz jakies zdjecia ? A moze wklej je na forum w " Zdjeciach domow forumowiczow ". Wszyscy beda mogli obejrzec nasza sliczna Ale. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Spadlismy na 7 strone, a tu wiosna za pasem. Dzisiaj widzialam sroke taszczaca duza galazke do budowy gniazda ! Wiec sezon budowlany u ptakow - ROZPOCZETY Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejuniorpl 16.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ... garaż 28,4 m2 dla dwóch samochodów??? Nie dajcie się zwieść... albo zmiszczą się dwa smarty (maluchy) albo będziecie mieli autka poobijane poza tym projekt ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Co prawda jeszcze nie wstawialismy do naszego garazu aut, ale na oko widac, ze nie bedzie problemu - mamy duze auto combi i mala osobowke. Z ciekawosci wymierze przy okazji szerokosci aut i sprawdze jaka odleglosc bedzie miedzy nimi i nimi a sianami bocznymi. Poza tym Ci, ktorzy juz mieszkaja, nie skarzyli sie na zbyt maly garaz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No i dalej nikt sie nie odzywa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wciaz jestem tu sama.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Halo, halo......juz wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 05.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Halo, halo......juz wiosna ! Wiemy, wiemy ....... tylko nasz dekarz jakoś nie chce przyjechać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 11.04.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam Alowiczów ja sezon budowlany zaczynam trochę od tyłu dzisiaj przyjeźdza ekipa kopać studnię chłonną a więc scieki już odprowadzać można ha,haa tak na marginesie jakie rozwiązanie macie w swoich domach. pozdrawiamKonmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts