Gość 08.01.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witam Małe sprostowanie docelowym producentem tych mebli jest BLACK RED WHITE. cała kuchnia jest w ich nowym katalogu. Pozdrawiam Konmax Dzieki . Naprawde nam sie podoba. Jeszcze musimy troche poczekac z meblowaniem, bo najpierw robic bedziemy podjazd, taras i ogrodzenie ( wiec w pierwszej kolejnosci - na zewnatrz domu ). Ogrodzenie bedzie dosc drogie ( bo duza dzialka - 60 arow ). To ma i wielkie plusy, bo super jest taki wielki ogrod..... ale i minusy ... koszt ogrodzenia wlasnie. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Lemieszek 31.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Konmax napisz proszę jak nazywa się kolor twojej podłogi w salonie. Bardzo nam sie podoba i chcemy też taką zamontować w naszej ALI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmax 09.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 sapella z Barlinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an_nia 09.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich Alowiczów,my też chcemy rozpocząc budowę Ali jeszcze w tym roku, mam gorąca prośbę jeśli macie zdjęcia swoje lub innych Al to prześlijcie mi na meila [email protected] Będę bardzo wdzięczna. Odezwijcie sie i napiszcie co się u Was dzieje, tak tu pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rut 17.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 witam, my własnie zaczelismy budować Alę na Śląsku. Na razie jestesmy na etapie fundamentów.Może jest wiecej osób, które zdecydowały się na Ale. Odezwijcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Lemieszek 04.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 my od czerwca mieszkamy juz w naszej ali. chetnie odpowiem na jakis pytania typu jak poradzilscie sobie z tym czy z tamtym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 23.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 my od czerwca mieszkamy juz w naszej ali. chetnie odpowiem na jakis pytania typu jak poradzilscie sobie z tym czy z tamtym. pozdrawiam gratulujemy a możemy liczyć na jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 10.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 my od czerwca mieszkamy juz w naszej ali. chetnie odpowiem na jakis pytania typu jak poradzilscie sobie z tym czy z tamtym. pozdrawiam gratulujemy a możemy liczyć na jakieś fotki? życie zamarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia36 01.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam wszystkich Alowiczów!!! My również chcemy rozpocząc budowę Ali jeszcze w tym roku, mam prośbę jeśli macie zdjęcia swoje lub innych Ali to prześlijcie mi na meila [email protected] Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 15.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam wszystkich Alowiczów!!! My również chcemy rozpocząc budowę Ali jeszcze w tym roku, mam prośbę jeśli macie zdjęcia swoje lub innych Ali to prześlijcie mi na meila [email protected] Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Mamy....w wolnej chwili coś wrzucimy na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia36 16.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 12.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dziękuję Pozdrawiam a gdzie będziecie się budować? ps. pamiętam o zdjęciach ale czasu mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcia36 12.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Lubin dolnośląskie Za zdjęcia będę wdzięczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts