vsbot 03.12.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Jak w tytule mam pytanie dotyczace lutowania. Mam zmontowana pompe z obejściem i teraz na góre potrzebuje zlączke gz i kolano jednokielichowe, pozniej bedzie wpięty w ta rure zawor kulowy. Czy mogę zlozyc wszystko gz skrecic z dwoch stron do zaworu i potem zlutowac?? Czy zawor nie dostanie po dupie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.12.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 pewnie uszkodzi się uszczelnienie zaworu, lepiej nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vsbot 03.12.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 pewnie uszkodzi się uszczelnienie zaworu, lepiej nie ryzykować To jak inaczej mam to zlutowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 04.12.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 najpierw lutowac pozniej skrecac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vsbot 06.12.2015 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Przeciez zawor z dwoch stron musze skrecic to jak mam to najpierw zlutowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcus312 06.12.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Przeciez sa zawory bez srubunków bezposrednio do lutowania i jakos uszczelnienie to wytrzymuje ,zawsze tez mozna wybudowac z zaworu kule uszczelnienia zlutowac a potem poskładac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 06.12.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Przeciez zawor z dwoch stron musze skrecic to jak mam to najpierw zlutowac?? śrubunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts