onil 03.12.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Czy firma budowlana potrzebuje wizytówek? Jeśli tak, to gdzie je zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 03.12.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Skoro mają je kominiarze i sprzedawcy kory ogrodowej, to czemu nie budowlańcy? Nie musi być od razu na papierze czerpanym i ze złotymi wytłoczeniami. Są tysiące drukarń, które to robią, a nawet większe punkty xero, punkty produkujące pieczątki i automaty w centrach handlowych albo urzędach skarbowych. Może Panorama Firn albo inny Google pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika23 07.12.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Czy potrzebuje, to nie wiem. Ale posiadanie wizytówek na pewno jest bardzo wygodne i wygląda profesjonalnie.Ja bym na twoim miejscu zamówiła. A co do tego gdzie, to jak pisze DziadekT masz wiele możliwości.Jeśli szukasz sprawdzonej firmy, to proponuję drukarnię MODEROWANOJa tam właśnie zamawiałam swoje, zamawiałam tam też wiele innych rzeczy do firmy i nigdy nie miałam do nich zastrzeżeń.Dostawy są szybkie, jakość dobra, ceny niskie.Nie wiem, czego można chcieć więcej. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 01.02.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Myślę, że jak najbardziej, przecież klienci muszą dostawać jakiś kontakt do firmy, a najlepiej właśnie zostawiać go w formie wizytówek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac32 16.02.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) Zleć np. wykonanie takiej usługi na specjalnych stronach, dla przykładu: :spam:czekasz aż się zgłosi ktoś kto odpowie na Twoje zlecenie i wtedy możesz swobodnie porównać ceny. Cena zawsze będzie zależała od tego co chcesz mieć na tych wizytówkach-wiadomo, że im lepiej ma się prezentowac tym będzie droższa. Edytowane 17 Marca 2018 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts